Gerealiseerde opdrachten

Website, Vervenershuis

Voor de stichting Cultureelhistorische Waarden in de Drentse Veenkoloniën uit Valthermond hebben we een nieuwe website gebouwd. De oude website uit 2013, ook gebouwd door OostingMedia was aan vervanging toe. De website is voorzien van actueel nieuws met een nieuwe opmaak zodat de website overzichtelijk is en duidelijk leesbaar.

Bekijk de website op vervenershuis.nl.

Vervenershuis Valthermond
hpw-international

Webshop, HPW International

In opdracht voor HPW International een leverancier in Ladders en Trappen hebben wij een Webshop ontwikkeld. De webshop in gemaakt In wooCommerce met een IDEAL betaalkoppeling.

Bekijk de website op hpwinternational.nl.

Website, Glasservice van der Laan

Voor Schildersbedrijf v.d. Laan uit Valthermond, voor het uitbreiden van hun activiteiten naar Glasservice en glaszettersbedrijf. Hebben wij een nieuwe website mogen ontwerpen.

Bekijk de website op: glasservicevanderlaan.nl.

glasservicevdlaan

Website, Valthermond.nu

Voor dorpsbelangen uit Valthermond hebben we een dorpskalender gemaakt waar ieder vereniging, stichting of dorpshuis hun activiteiten kunnen plaatsen. Met de bedoeling om de activiteiten binnen het dorp te spreiden en niet tegelijk plaats zullen vinden.

De website is een samenwerking met CREAVO uit Valthermond.

Bekijk de website op Valthermond.nu.

Merchandice

Voor de voetbalvereniging hebben een Merchandice pakket gemaakt, denk hierbij aan Sjaals, mutsen, kleding en accessoires.

Bekijk de FANSHOP vvValthermond.

v.v.Valthermond
WB Dienstverlening

Logo, WB Dienstverlening

Voor WB Dienstvelening te Valthermond hebben wij het logo ontworpen voor een reclamebord.

wordpress