Wij bouwen uw website of webshop

Website bouwen

Wij ontwerpen en bouwen professionele websites op maat. Wij bouwen de website met WordPress, een content management systeem waarmee de eindgebruiker zelf wijzigingen kunnen aanbrengen of zelf extra pagina’s kunnen toevoegen. Na een gedegen inventarisatie van uw wensen, zullen wij een voorstel maken. Dit kan met een vast sjabloon dit wij hanteren bij onze pakketten of een eigen design.

Zodra we het eens zijn over de vorm en inhoud gaan we aan het werk. De inhoud, teksten en foto’s levert u bij ons aan, wij zorgen voor de opmaak. U kunt het proces van het bouwen volgen en wij zullen een concept versie van de website aan u tonen. Op- of aanmerkingen bespreken we samen, eventuele aanpassingen zullen wij uitvoeren. Voordat de website online gezet wordt zullen wij u eerst de definitieve versie tonen en in overleg met u zal dan de website ‘online’ gezegd worden.

Wij hanteren 1 maand support op de website.

Na oplevering bent u eigenaar van de website, uiteraard verandert er wel eens wat aan de inhoud van uw website of er moet onderhoud plaats vinden en update’s uitgevoerd worden. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen. Dit doen wij op nacalculatie op uur tarief, minimaal reken wij 15 minuten. 

Webshop bouwen

De webshops zullen gebouwd worden in de WordPress Plugin WooCommerce, dit is net alsWordPress een gebruiksvriendelijke content management systeem. Waarbij u na oplevering eenvoudig zelf producten kunt toevoegen en wijzigen. 

Wij bouwen moderne webwinkels die aan alle eisen voldoen. Zo kunnen klanten afrekenen met iDeal, PayPal via bankoverschrijving of met een credit card. Wij zullen de producten toevoegen aan de hand van de gegevens die u aanlevert. Denk hierbij aan teksten, afbeeldingen en prijzen.

Wij hanteren 1 maand support op de webshop.

Na oplevering bent u eigenaar van de webshop, uiteraard verandert er wel eens wat aan de inhoud van uw webshop of er moet onderhoud plaats vinden en update’s uitgevoerd worden. Dit kunnen wij voor u verzorgen.  Dit doen wij op nacalculatie op uur tarief, minimaal reken wij 15 minuten.

Wilt u uw complete webshop aan ons uitbesteden voor het bij houden van producten toevoegen, verwijderen of wijzigen neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Overige diensten

  • Onderhoud van uw bestaande website
  • Uitbesteden webredactie, het content (teksten en afbeeldingen) worden aangeleverd
  • Nieuwsbrief ondersteuning
  • Logo ontwerp
  • Huisstijl
  • ICT hardware en software ondersteuning
wordpress