Wij bouwen uw website of webshop

Website

Webdesign is meer dan alleen de vormgeving van een website of webshop! Waarschijnlijk hoeven wij u niet meer uit te leggen dat u zich met behulp van een professionele website op de juiste manier kunt presenteren.

De websites worden met behulp van WordPress gebouwd, van eenvoudige websites tot complete webshops. Dit gebruiksvriendelijke content management systeem (CMS) zorgt ervoor dat u de website eenvoudig kunt beheren.

Heeft u een bestaande website die een opfrisbeurt nodig is of een geheel nieuwe website, informeer naar de mogelijkheden.

Webshop

Een webshop op basis van WordPress is ideaal om de eerste stappen te zetten in de wereld van de e-commerce. Met een relatief lage leercurvis het beheren van een webshop eenvoudig.

WooCommerce is een webshop module gemaakt voor WordPress waarmee men op een eenvoudige manier kan starten met een eigen webshop. Zelf producten toevoegen, prijzen aanpassen eventueel voorraden bijhouden is met enkele klikken gedaan. WooCommerce heeft diverse koppelingen en tools waarmee men producten en diensten kunnen verkopen. 

Starten met online verkopen en online succesvol te zijn! Een wooCommerce webshop is daarbij de eerste stap naar succes!

WordPress

Met een WordPress website of webshop maakt u een online visitekaartje voor uw organisatie, groot of klein. Wij maken websites voor bedrijven, verenigingen en stichtingen. Van een enkele pagina tot meerdere pagina’s nagelang de wens van de klant.

Binnen een WordPress Website is vrijwel alles mogelijk, denk hierbij aan de vormgeving of extra functionaliteiten middels het installeren van Plugins in WordPress dashboard. Iedere WordPress-website die wij ontwikkelen is gebaseerd op de wensen en behoefte van de klant, zo heb je uiteindelijk een website die helemaal op de klant is afgestemd.

De mogelijkheden binnen WordPress zijn eindeloos, wij informeren u  graag over de mogelijkheden.

Oosting Media

Azuietdreef 4

7828 BW Emmen

T. 06 57 44 77 55

E. info@oostingmedia.nl

Ontwerptools

Informatie

Diensten

Portfolio

Prijzen

Algemene voorwaarden